HemOm ossProduktionerVerksamhetMedlemLänkarHitta & Kontakt 

Affisch: Anna-Malin Liss

Nu släpper vi höstens biljetter!

Musfällan (The Mousetrap), Agatha Christie’s legendariska pjäs, spelades i februari-mars med 15 helt slutsålda föreställningar.

Eftersom publikintresset var så stort fortsätter vi med fler föreställningar i höst, med nypremiär 26 oktober. Biljetterna är redan släppta, så slå till nu så du inte hamnar utanför igen! Biljetter köper du via visitdalarna.se eller direkt hos Nortic.

Höstens föreställningar:
Lö 26 okt kl 15.00 NYPREMIÄR
On 30 okt kl 19.00
On 6 nov kl 19.00
Fr 8 nov kl 19.00
Sö 10 nov kl 15.00
On 13 nov kl 19.00
Lö 16 nov kl 15.00

Musfällan får 4 av 5 teatermasker av Caroline Edman i P4 Dalarna,

... och högt betyg även av Anders K Gustafsson i Falu-Kuriren.

En riktig rysare – en deckarhistoria som på typiskt Christie-vis leker med barnvisan Three blind mice. Ett mord har redan skett när pjäsen börjar, ett sker i första akten, och det tredje...

Varför pjäsen är legendarisk? För att den har spelats i London oavbrutet sedan 1952 (utom under pandemin). Och för att publiken avkrävs ett löfte att inte avslöja vem som är mördaren.


Vill du själv vara aktiv på Nisserska så har vi behov av kringpersonal, t.ex. folk som kan sköta garderob och pausfika under föreställningarna. Det är förstås helt ideellt, och du kommer inte att få veta vem mördaren är då heller...

Vad skulle DU vilja se på Nisserska? Du kanske har en jättebra idé som vi inte har kommit på. Dela med dig till info@nisserskateatern.se!

Bli medlem så får du information, eller kolla här då och då, eller häng med oss på acebook!

Nisserska Teatern, Tingshusgatan 2-4, 791 31 Falun
Tel: 070 304 48 46 (ordförande Pia)       E-post: info@nisserskateatern.se