HemOm ossProduktionerVerksamhetMedlemLänkarHitta & Kontakt 

Som medlem i Nisserska...

...får du förstås information om vad som händer i föreningen, på och utanför scen, men också information om annat som är på g i scen- och teatersvängen. Vi vidarebefordrar t.ex. förfrågningar om amatörskådisar till olika projekt – ofta från film- och teaterelever som ska göra slutproduktioner, ibland reklamuppdrag mm. Du kan också få erbjudanden om att gå på t.ex. publikrepetitioner – gratis eller till mycket lågt pris.

Gå på teater!
Både Dalateatern och Riksteatern Falun ger våra medlemmar grupp-rabatt-pris även om du går alldeles ensam. Säg till i telefon när du beställer.
Kolla Dalateatern och deras program!
Kolla Riksteatern Falun och deras program!

TeaterForum
Som medlem i Nisserska är du också medlem i ATR och får tidningen TeaterForum hem i brevlådan (ibland) eller på webben. Den är läsvärd!

Medlemsavgiften
är 225 kr för vuxen, 100 kr för ungdom t.o.m. det år man fyller 25. En familj betalar bara de två högsta avgifterna.

Så här blir du medlem:
Betala in medlemsavgiften till Bankgiro 5062-7124, eller Swisha till nr 123 326 64 67. Se till att ditt namn framgår på inbetalningen. Men vi behöver veta mer, så skicka också ett mejl till kassören med din adress och e-postadress samt personnummer (du kan bli medlem utan att uppge personnumret, men då kan vi inte anmäla dig som medlem i ATR och då får du inte Teaterforum) – gärna också telefonnummer.

Ungdom
Vi har för närvarande ingen ledare för ungdomsverksamhet, fast vi gärna skulle vilja. Hör av dig till info@nisserskateatern.se om du har ideer eller kanske rent av vill ta hand om'et! Vi har till och med en pott pengar avsatta för sådan verksamhet (men inte så det räcker till lön, förstås).

Sponsor?
Vill du också göra något för amatörteatern i Falun? Slå en signal till:
Pia Jogér
Tel: 070-304 48 46

Nisserska Teatern, Tingshusgatan 2-4, 791 31 Falun
Tel: 070 304 48 46 (ordförande Pia)     E-post: info@nisserskateatern.se